Marbæk plantage; 13-08-18 – Træningstur

Marbæk plantage; 13-08-18 – Træningstur

13-08-18: Træningstur i Marbæk plantage

Vi har efterhånden snakket om i nogle uger nu, at vi da snart skulle til Marbæk plantage og løbe lidt igen. Så i dag, kunne det endelig passes ind i begges kalender.

Vi kørte til Myrthuegår, da flere af de etablerede ruter går ud herfra.

Marbæk plantage

Ved Myrthuegård, findes der også toilet, hvilket giver mulighed for at fylde vand i drikkedunke. Sså det er et super fint sted, at starte fra.

Marbæk plantage

Og så er der fine parkeringsforhold.

Vi kom rigtig fint i gang med turen. Det hele forløb som det skulle, lige bortset fra, at vi ikke kan følge noget så simpelt som et kort!

Af en eller anden grund, får vi drejet forkert på et tidspunkt, hvilket bringer os meget længere nordpå, end hvor vi troede vi var. Alt i alt, betød det dog ikke det store, da de planlagte km fra den manglende tilbagelagte strækning, kom ind på kontoen, ved at vi løb forkert.

Sidst vi var herude, blev vi også snydt!

Marbæk plantage

Markeringspælen her, viser nemlig retningen for 2 ruter, på en gang. Sidst vi var her, fulgte vi stien højre rundt, altså “Marbæk stien”. Det skulle vi dog ikke, da det var den grønne sti vi var på!

Så denne gang, var vi helt klar og skarp som en Ninja, da vi kom til pælen! Behændigt tog vi ruten til venstre og fulgte den grønne rute i super fin stil!

Bortset fra “sort sol” i form af fluer omkring os!! ja så gik turen faktisk rigtig godt.

Marbæk plantageMarbæk plantage

Marbæk plantage, kan bestemt anbefales til løbeture og TeamNinja kommer da bestemt også besøg igen, inden længe.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *