Uge 32; Med Jack Daniels træning

Uge 32; Med Jack Daniels træning

Uge 32; Træningsforløb:

Uge 32 træning, er nu gennemført.

Uge 32

Denne uges samlede mængde, blev 45,5km. Igen i denne uge, lavede jeg de 2 mængdepas, som trail ture. Det gik ganske fint.

Træningen føltes faktisk rigtig god nu. Niveau og hårdhed, syntes jeg er spot on. Jeg kan mærke, at formen bliver bedre og faktisk syntes jeg, at ugens sidste løb, der var et kvalitetspas, gik rigtig godt. Jeg følte, at jeg havde masser af overskud og styrke i benene til, at udføre passet i god stil.

Så alt i alt, går træningen efter Jack Daniels running formula, rigtig godt.

Den kommende uge, er en nedtrapningsuge. Jeg kan se, at det kommer til, at betyde at jeg kun kommer ud på 3 pas i ugens løb.

Jean og jeg har aftalt, at vi tager til Marbæk i morgen og tager et mængdepas derude, så det glæder jeg mig til. Det er ved, at være længe siden, at jeg har løbet rundt derude, så det bliver et godt afbræk, til de daglige trailture.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *