Uge 33; Med Jack Daniels træning

Uge 33; Med Jack Daniels træning

Uge 33; Træningsforløb:

Uge 33 træning, er nu gennemført.

Uge 33 med Jack Daniels

Denne uges samlede mængde, blev 42,7 km. Ugen var en 70% uge, hvilket vil sige, at jeg totalt i denne uge, kun skulle løbe 70% af distancen i den uge i programmet, der har den største samlede distance.

I denne uge, lavede jeg ugens eneste mængdepas i Marbæk Plantage. Det var en super lækker tur og et kært gensyn med plantagen. Turen  gik ganske fint.

Træningen føltes faktisk rigtig god nu. Niveau og hårdhed, syntes jeg er spot on. Jeg kan mærke, at formen bliver bedre og faktisk syntes jeg, at ugens sidste løb, der var et kvalitetspas og endda et længere et af slagsen, gik rigtig godt. Jeg følte, at jeg havde masser af overskud og styrke i benene til, at udføre passet i god stil.

Så alt i alt, går træningen efter Jack Daniels running formula, rigtig godt.

Den kommende uge, er en optrapningsuge. Jeg kan se, at det kommer til, at betyde at jeg kommer ud på 4 pas i ugens løb. Der er tale om en 90% uge. Jeg glæder mig til den kommende uge, da 4 pas, betyder min. 2 trail ture. Mine trail ture, er dem jeg syntes bedst om for tiden, så dem ser jeg selvsagt frem til, når de kommer i programmet.

 

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *